SOTO

SOTO Dagelijks verse sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 681 beoordelingen
6 dec 2019 om 21:47 Heerlijke pokebowl
6 dec 2019 om 19:35 Het eten was koud maar de smaak was goed. De tijd van bezorging was bijna een uur maar dat was van tevoren aangegeven.
5 dec 2019 om 20:52 Eten was koud en niet lekker
28 nov 2019 om 0:05 Mijn ervaring met Soto was niet wat ik had verwacht, allereerst was mijn bestelling veel te laat geleverd en daarnaast was het eten ook nog eens niet vers. Om deze reden heb ik het ook moeten weggooien en heb ik ergens anders besteld.
23 nov 2019 om 23:34 Eten prima op tijd bezorgd. Bezorger was denk ik niet helemaal blij met zijn baan. Kreeg het eten in mijn handen gedrukt en mompelend keerde hij om. Nog geen hallo. Gebakken banaan en uienringen waren niet goed gebakken. De sushi was niet goed.
16 nov 2019 om 21:50 Bijna 1,5 uur te laat, en al 1,5 uur vantevoren had besteld. Toen ik belde werd er gezegd dat het onderweg was. Onzin, want daarna duurde het nog een uur voordat de geplette sushi er eindelijk was. Aan de telefoon ja het is druk, sorry, ophangen.
16 nov 2019 om 21:03 Duurde lang eten was geplet en lelijk en het smaakte oud.
10 nov 2019 om 18:33 Ik had de bestelling ruim op tijd geplaatst. Eerst tijd die beschikbaar was, was 2 uur na mijn order. Prima. 5 min later dan aangegeven tijd. Ook prima, ik ga niet klagen over 5 min. Wel dat ik niet de juiste hoeveelheid sashimi heb gekregen. 513 ipv 333
4 nov 2019 om 11:35 Eten was lauw
27 okt 2019 om 20:47 Te veel ui
27 okt 2019 om 19:45 Kwam koud aan
14 okt 2019 om 9:37 Kei lekkere, super verse sushi!