SOTO

SOTO Dagelijks verse sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 692 beoordelingen
13 jan 2020 om 14:16 de bezorgtijd was eerst een uur en liep op tot 45 min. dat vindt ik jammer, maar begrijp de drukte. eten was veel en erg goed.
6 jan 2020 om 9:48 Wat een slechte sushi. Overal mayo bij en op en de vis was niet vers . De Tempura veel te veel en nog waren de garnalen niet lekker. De eerste maar ook de laatste keer.
3 jan 2020 om 19:09 Bezorgtijd zou iets sneller mogen, maar het eten is zeker het wachten waard. Erg lekker en vers. Aanrader!
1 jan 2020 om 19:49 Heerlijk eten! Het eten kwam op tijd en is altijd even goed.
28 dec 2019 om 10:35 Wat een teleurstelling! Het warme eten was gewoon niet lekker! Zalm en kip te hard en droog gebakken, zonde. De smaken ook niet lekker, pure soyasaus overheerste. Komkommer smerig. De kok had er duidelijk geen zin in. De sushi was als enige wel okay.
19 dec 2019 om 8:45 Wat een chagrijnige bezorger. Wie geeft een pokebowl nou ook op z'n kant aan?
15 dec 2019 om 21:20 Eten was koud en bezorgtijden van ruim 1,5 uur terwijl er 50 minuten stond aangegeven
6 dec 2019 om 21:47 Heerlijke pokebowl
6 dec 2019 om 19:35 Het eten was koud maar de smaak was goed. De tijd van bezorging was bijna een uur maar dat was van tevoren aangegeven.
5 dec 2019 om 20:52 Eten was koud en niet lekker
28 nov 2019 om 0:05 Mijn ervaring met Soto was niet wat ik had verwacht, allereerst was mijn bestelling veel te laat geleverd en daarnaast was het eten ook nog eens niet vers. Om deze reden heb ik het ook moeten weggooien en heb ik ergens anders besteld.
23 nov 2019 om 23:34 Eten prima op tijd bezorgd. Bezorger was denk ik niet helemaal blij met zijn baan. Kreeg het eten in mijn handen gedrukt en mompelend keerde hij om. Nog geen hallo. Gebakken banaan en uienringen waren niet goed gebakken. De sushi was niet goed.